User avatar
ric96
Posts: 1253
Joined: Sun Mar 17, 2013 6:03 am
Location: NOIDA, India
Contact: Website

visual studio 2015 deploy error [solved]

Fri May 01, 2015 5:55 pm

i am trying to deploy an app on pi2 (works well locally) but i get the following error:

Code: Select all

Error occurred while restoring NuGet packages: The method or operation is not implemented.
1>------ Deploy started: Project: App4.Windows, Configuration: Debug Any CPU ------
1>Error: Unable to connect to the Microsoft Visual Studio Remote Debugging Monitor named 'minwinpc'.  The remote debugger is not an acceptable version.
========== Deploy: 0 succeeded, 1 failed, 0 skipped ==========
Last edited by ric96 on Sun May 03, 2015 10:06 am, edited 1 time in total.
My apologies for shameless YouTube Plugs...
youtube.com/sahajsarup
twitter @sahajsarup
skype srics1996
e-mail: sahajsarup@gmail.com
Blog: http://www.geektillithertz.com/wordpress
Web: http://www.geektillithertz.com

tohipfortheroom
Posts: 65
Joined: Mon Apr 27, 2015 11:05 pm

Re: visual studio 2015 deploy error

Fri May 01, 2015 6:22 pm

Have you tried just manually uploading the files via the browser?

User avatar
ric96
Posts: 1253
Joined: Sun Mar 17, 2013 6:03 am
Location: NOIDA, India
Contact: Website

Re: visual studio 2015 deploy error

Fri May 01, 2015 6:38 pm

tohipfortheroom wrote:Have you tried just manually uploading the files via the browser?
No, how do i do that.
My apologies for shameless YouTube Plugs...
youtube.com/sahajsarup
twitter @sahajsarup
skype srics1996
e-mail: sahajsarup@gmail.com
Blog: http://www.geektillithertz.com/wordpress
Web: http://www.geektillithertz.com

tohipfortheroom
Posts: 65
Joined: Mon Apr 27, 2015 11:05 pm

Re: visual studio 2015 deploy error

Fri May 01, 2015 6:52 pm

Open up your favorite browser,

Login on by typing raspberry pi's IP address into search, should launch the Microsoft remote app for the pi, then click on where it says "Apps" then you just upload all the files you need for your app, then press deploy

User avatar
ric96
Posts: 1253
Joined: Sun Mar 17, 2013 6:03 am
Location: NOIDA, India
Contact: Website

Re: visual studio 2015 deploy error

Sat May 02, 2015 4:11 am

now i get this :(

Code: Select all

Error source: Package.appxmanifest

Error code: 0x80073cf0

Possible cause: unsigned package or missing certificate
My apologies for shameless YouTube Plugs...
youtube.com/sahajsarup
twitter @sahajsarup
skype srics1996
e-mail: sahajsarup@gmail.com
Blog: http://www.geektillithertz.com/wordpress
Web: http://www.geektillithertz.com

User avatar
DougieLawson
Posts: 36312
Joined: Sun Jun 16, 2013 11:19 pm
Location: Basingstoke, UK
Contact: Website Twitter

Re: visual studio 2015 deploy error

Sat May 02, 2015 8:41 am

Is the date/time set correctly on your RPi?
Note: Having anything humorous in your signature is completely banned on this forum. Wear a tin-foil hat and you'll get a ban.

Any DMs sent on Twitter will be answered next month.

This is a doctor free zone.

User avatar
ric96
Posts: 1253
Joined: Sun Mar 17, 2013 6:03 am
Location: NOIDA, India
Contact: Website

Re: visual studio 2015 deploy error

Sat May 02, 2015 9:02 am

DougieLawson wrote:Is the date/time set correctly on your RPi?
I'll have to check but mst probably i don't have the certificate file. So i create that on vb.
My apologies for shameless YouTube Plugs...
youtube.com/sahajsarup
twitter @sahajsarup
skype srics1996
e-mail: sahajsarup@gmail.com
Blog: http://www.geektillithertz.com/wordpress
Web: http://www.geektillithertz.com

pauldy
Posts: 54
Joined: Tue Jun 12, 2012 3:34 pm

Re: visual studio 2015 deploy error

Sat May 02, 2015 2:28 pm

I'm having the same issues, this trusted computing stuff is for the birds with an embedded device like this. Did you even figure out where the cert was or do you have to use a store signed cert?

pauldy
Posts: 54
Joined: Tue Jun 12, 2012 3:34 pm

Re: visual studio 2015 deploy error

Sat May 02, 2015 2:43 pm

I just needed to rethink the evolution of this and what I was really doing. SoI went to project, store and create app package. From here I was able to create the files needed. They are located in AppPackages in the root of your project root.

User avatar
ric96
Posts: 1253
Joined: Sun Mar 17, 2013 6:03 am
Location: NOIDA, India
Contact: Website

Re: visual studio 2015 deploy error

Sat May 02, 2015 5:20 pm

pauldy wrote:I just needed to rethink the evolution of this and what I was really doing. SoI went to project, store and create app package. From here I was able to create the files needed. They are located in AppPackages in the root of your project root.
same issue :(
My apologies for shameless YouTube Plugs...
youtube.com/sahajsarup
twitter @sahajsarup
skype srics1996
e-mail: sahajsarup@gmail.com
Blog: http://www.geektillithertz.com/wordpress
Web: http://www.geektillithertz.com

User avatar
ric96
Posts: 1253
Joined: Sun Mar 17, 2013 6:03 am
Location: NOIDA, India
Contact: Website

Re: visual studio 2015 deploy error

Sat May 02, 2015 5:23 pm

DougieLawson wrote:Is the date/time set correctly on your RPi?
yes it is
My apologies for shameless YouTube Plugs...
youtube.com/sahajsarup
twitter @sahajsarup
skype srics1996
e-mail: sahajsarup@gmail.com
Blog: http://www.geektillithertz.com/wordpress
Web: http://www.geektillithertz.com

pwinwood
Posts: 76
Joined: Mon Jul 02, 2012 2:21 am
Location: Oxford, England

Re: visual studio 2015 deploy error

Sat May 02, 2015 9:19 pm

Have you enabled your Windows 10 computer for development using the Group Policy editor

https://msdn.microsoft.com/library/wind ... roupPolicy

?

User avatar
ric96
Posts: 1253
Joined: Sun Mar 17, 2013 6:03 am
Location: NOIDA, India
Contact: Website

Re: visual studio 2015 deploy error

Sun May 03, 2015 12:27 am

pwinwood wrote:Have you enabled your Windows 10 computer for development using the Group Policy editor

https://msdn.microsoft.com/library/wind ... roupPolicy

?
Dud it, still not working.
My apologies for shameless YouTube Plugs...
youtube.com/sahajsarup
twitter @sahajsarup
skype srics1996
e-mail: sahajsarup@gmail.com
Blog: http://www.geektillithertz.com/wordpress
Web: http://www.geektillithertz.com

pauldy
Posts: 54
Joined: Tue Jun 12, 2012 3:34 pm

Re: visual studio 2015 deploy error

Sun May 03, 2015 2:27 am

You might have to post pictures of what you are seeing, as I was seeing the exact thing you were until I realized you had to deploy using the store and select the files it built. I have pushes several of the out but still can't get anything else to work properly.

User avatar
ric96
Posts: 1253
Joined: Sun Mar 17, 2013 6:03 am
Location: NOIDA, India
Contact: Website

Re: visual studio 2015 deploy error

Sun May 03, 2015 2:33 am

pauldy wrote:You might have to post pictures of what you are seeing, as I was seeing the exact thing you were until I realized you had to deploy using the store and select the files it built. I have pushes several of the out but still can't get anything else to work properly.
As of now i am trying to reinstall everything thing, it being windows, this might work......will get back to you with the screen shots.
My apologies for shameless YouTube Plugs...
youtube.com/sahajsarup
twitter @sahajsarup
skype srics1996
e-mail: sahajsarup@gmail.com
Blog: http://www.geektillithertz.com/wordpress
Web: http://www.geektillithertz.com

User avatar
ric96
Posts: 1253
Joined: Sun Mar 17, 2013 6:03 am
Location: NOIDA, India
Contact: Website

Re: visual studio 2015 deploy error

Sun May 03, 2015 10:05 am

Reinstalled every thing ..... WORKED !!!!
My apologies for shameless YouTube Plugs...
youtube.com/sahajsarup
twitter @sahajsarup
skype srics1996
e-mail: sahajsarup@gmail.com
Blog: http://www.geektillithertz.com/wordpress
Web: http://www.geektillithertz.com

UndergroundFun
Posts: 44
Joined: Wed Jun 17, 2015 12:57 pm

Re: visual studio 2015 deploy error [solved]

Wed Jul 08, 2015 2:42 pm

I was getting this same error.

Restarting the Pi, then deploying the application solved the issue for me.

Return to “Windows 10 for IoT”