Alpha135
Posts: 1
Joined: Sat Feb 16, 2013 4:47 pm

TeS Arena

Sat Feb 16, 2013 4:49 pm

I was thinking if The Elder Scrolls Arena would run, it requires DOSbox, as far as I know. Any thought son this?

User avatar
HonkeyKong
Posts: 27
Joined: Fri Jan 11, 2013 3:25 pm
Location: Kansas, USA
Contact: Website

Re: TeS Arena

Sat Feb 16, 2013 9:04 pm

I don't see any reason why it wouldn't run in DOSbox. The best way to find out is to try. ;)

User avatar
KrilzenNezlirk
Posts: 11
Joined: Wed Jan 30, 2013 3:01 pm

Re: TeS Arena

Mon Feb 18, 2013 5:45 am

Ive attemped to play this and as i can say it runs it does not run well enough to play :cry:

Return to “Gaming”