luke_smith
Posts: 2
Joined: Mon Feb 23, 2015 7:18 pm

Libre Office and Raspberry Pi 2 issue - won't load

Mon Feb 23, 2015 7:20 pm

Hi all,

I've the latest Raspbian distro (and have done all the updates too just to make sure).

I installed libre office directly from the Pi store. It all went through ok. All the icons are showing in the menu.

On clicking on any of the installed applications, the initial loading screen comes up, the progress bar moves along. At the end of the bar this loading screen disapears, but nothing happens?

Any idea guys?

It's the Raspberry Pi B 2

rubikwizard
Posts: 95
Joined: Tue Jan 10, 2012 10:37 pm
Location: West Yorkshire
Contact: Website

Re: Libre Office and Raspberry Pi 2 issue - won't load

Mon Feb 23, 2015 9:58 pm

Strange, I followed the same procedure and it works fine here on my pi2.

PiGraham
Posts: 3705
Joined: Fri Jun 07, 2013 12:37 pm
Location: Waterlooville

Re: Libre Office and Raspberry Pi 2 issue - won't load

Mon Feb 23, 2015 10:06 pm

Worked OK for me.

itsmedoofer
Posts: 362
Joined: Wed Sep 25, 2013 8:43 am

Re: Libre Office and Raspberry Pi 2 issue - won't load

Mon Feb 23, 2015 11:08 pm

Hi,

I installed via apt and it's fine. Try removing it and having another go.

luke_smith
Posts: 2
Joined: Mon Feb 23, 2015 7:18 pm

Re: Libre Office and Raspberry Pi 2 issue - won't load

Tue Feb 24, 2015 2:13 pm

Yeah, it is an odd one.

I'll remove it tonight and update you guys when I have. I can't find anyone else with the same issue.

Return to “General discussion”