Nevakonaza
Posts: 4
Joined: Thu Sep 11, 2014 11:37 pm

No output from HDMI anymore?

Thu Sep 11, 2014 11:44 pm

Hi guys,

Got a Rasb Pi B+ a few days ago,Put Raspbmc on the 16GB Samsung Micro SD card and all was great,everything worked fine.

Today though i launched the built in web browser in Raspbmc,It installed something then the screen went black and nothing..now im getting no signal to my TV at all.

What ive tried so far -

[*]Taking out and re-inserting SD card
Removing and plugging HDMI back in (both ends)
tried a diffrent HDMI port on TV
Tried a diffrent HDMI cable
Edited the Config file on the SD card and added -
hdmi_force_hotplug=1
config_hdmi_boost=4

Nothing seems to be working now,Im getting nothing. :/

Appreciate any help!

User avatar
redhawk
Posts: 3465
Joined: Sun Mar 04, 2012 2:13 pm
Location: ::1

Re: No output from HDMI anymore?

Fri Sep 12, 2014 8:58 am

Does the ACT LED flash when you power on the Pi??

Richard S.

Nevakonaza
Posts: 4
Joined: Thu Sep 11, 2014 11:37 pm

Re: No output from HDMI anymore?

Fri Sep 12, 2014 11:05 am

Hi and thanks for replying,

As soon as i plug it in,The green light flashes once then just the red light remains on. :)

appreciate the help.

User avatar
redhawk
Posts: 3465
Joined: Sun Mar 04, 2012 2:13 pm
Location: ::1

Re: No output from HDMI anymore?

Fri Sep 12, 2014 11:12 am

In that case it sounds like you need to reflash the memory card it's probably corrupted.

Richard S.

Nevakonaza
Posts: 4
Joined: Thu Sep 11, 2014 11:37 pm

Re: No output from HDMI anymore?

Fri Sep 12, 2014 11:36 am

Re-flashed the card and now its working again!

Thanks!!! :)

Return to “Troubleshooting”