dobova86
Posts: 71
Joined: Wed Dec 05, 2012 5:32 pm

New Win IOT build 14376 installed ...

Thu Jul 07, 2016 9:24 am

Ouch ... this morning checking PI3 I found installed new Iot 14376 build.
I see that web management interface doesn't work correctly anymore ... processes, perfomance and app panels don't show infos anymore ...
Is it just my problem ?
:cry:

Ormindo
Posts: 17
Joined: Tue Jun 28, 2016 2:26 pm

Re: New Win IOT build 14376 installed ...

Thu Jul 07, 2016 10:58 am

I've had issues with these tabs not loading any data. They only worked during the small timeframe where I updated my workstation from Windows 7 to Windows 10, mostly because I no longer had my company's security software. As soon as the sysadmins installed the W10 version, I no longer had pretty graphs ! I haven't gotten them to add a specific rule for my raspberry yet.

If you're using personal equipment, you could try disabling your antivirus/adblock/... and test it again.

dobova86
Posts: 71
Joined: Wed Dec 05, 2012 5:32 pm

Re: New Win IOT build 14376 installed ...

Thu Jul 07, 2016 1:33 pm

Thank you for info, but yesterday it worked fine with build 14366. This morning the board was updated to 14376 and then it worked no more.
:twisted:
I suspect something broken in the build ...

mmccullo
Posts: 9
Joined: Sat Jul 09, 2016 6:32 pm

Re: New Win IOT build 14376 installed ...

Sat Jul 09, 2016 7:13 pm

I see exactly the same issue here. The Apps list never populates in the App tab. It started with the auto-update to 14376 yesterday.

a.a.
Posts: 1
Joined: Sun Jul 10, 2016 1:17 pm

Re: New Win IOT build 14376 installed ...

Sun Jul 10, 2016 7:33 pm

The release notes mention the fact that some web functions do not work, for instance the apps function. That makes this a rather useless release.....

playbass
Posts: 7
Joined: Tue Jul 12, 2016 12:21 am

Re: New Win IOT build 14376 installed ...

Tue Jul 12, 2016 12:32 am

I have experienced the same issue. Somewhat glad to hear it isn't just my RP3

leonardo.daga
Posts: 13
Joined: Fri Jul 15, 2016 10:24 am

Re: New Win IOT build 14376 installed ...

Mon Jul 18, 2016 7:54 am

Same issue here.
Luckily I have two SD, one still with 14366.

Suggestion: Don't install this build, is too bugged

mmccullo
Posts: 9
Joined: Sat Jul 09, 2016 6:32 pm

Re: New Win IOT build 14376 installed ...

Tue Jul 19, 2016 8:03 pm

It would be nice if we had the choice as to whether to install the new build 14376. The one feature I despise in Win10 IoT Core (-Pro) is these automatic updates which cannot be blocked.

I kept a copy of build 14342, but I have to burn a new SD card every day or so because it wants to auto-update to the broken 14376. Microsoft can't seriously think they can auto-update embedded application devices -- especially when this Insider Preview process already shows such updates result in major breakage of previously working features.

UndergroundFun
Posts: 44
Joined: Wed Jun 17, 2015 12:57 pm

Re: New Win IOT build 14376 installed ...

Wed Jul 20, 2016 6:48 pm

Or you could keep it from accessing the internet.

mmccullo
Posts: 9
Joined: Sat Jul 09, 2016 6:32 pm

Re: New Win IOT build 14376 installed ...

Wed Jul 20, 2016 8:41 pm

Good idea. Maybe I will setup a traffic block on my home router for the Pi's MAC address.

User avatar
savignyc
Posts: 2
Joined: Thu Jul 21, 2016 6:39 am

Re: New Win IOT build 14376 installed ...

Thu Jul 21, 2016 7:18 am

For disable the auto update on Windows 10 IoT Core look at here :

http://developers.de/blogs/indraneel/ar ... -core.aspx

it's works for me .
iPresentoire iot
www.ipresentoire.fr
French Tech

Return to “Windows 10 for IoT”