Go to advanced search

by 7ewis
Wed Dec 26, 2012 2:54 pm
Forum: General discussion
Topic: StartX blank screen problem (solved)
Replies: 35
Views: 16888

Re: StartX

I'm back to Raspbian now, I was only using Arch just to see if I could get a desktop to work on another OS, it failed so I'm back to Wheezy. I did follow a guide to get startx, or the equivelent to work on Arch though, it seemed to be running fine, until I had to type the command in at the end, as i...
by 7ewis
Wed Dec 26, 2012 2:51 pm
Forum: General discussion
Topic: StartX blank screen problem (solved)
Replies: 35
Views: 16888

Re: StartX

I have a 50" LG TV which I tried it on first, I used the Aspect setting to change it to original, 16:9, etc. and it still didn't show properly. Then I tried it on a 42" Panasonic, tried adjusting the screen and it still showed the same. Lastly, I tried it on a 22" Toshiba TV, and again the same prob...
by 7ewis
Wed Dec 26, 2012 12:11 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: STICKY: Setting up HDMI output when video output is wrong.
Replies: 589
Views: 1021682

Re: Setting up HDMI output

I've had a problem, my desktop doesn't load properly, I just get the wallpaper.

But I have used multiple tv's in my house, and it's the same on all of them even after a reflash?
by 7ewis
Wed Dec 26, 2012 12:09 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: GUI Elements Missing
Replies: 18
Views: 2152

Re: GUI Elements Missing

I have this problem too!

Glad I've found someone else that has the problem too!

I really don't know what's wrong with it, I have flashed my SD multiple times, used different cards, changed the power supply, used different tv's changed the resolution on the tv's etc. I just can't make it work! :(
by 7ewis
Wed Dec 26, 2012 11:42 am
Forum: General discussion
Topic: StartX blank screen problem (solved)
Replies: 35
Views: 16888

StartX blank screen problem (solved)

Hello guys, I finally got my Raspberry Pi yesterday! But STILL haven't managed to get it to work properly! I was up till 2AM last night trying to make it run the graphical interface, but cannot make it work :( So I am hoping you guys will be able to help me, I have formatted an SD card, used the too...

Go to advanced search