Go to advanced search

by momentum
Sat May 18, 2013 11:41 pm
Forum: Camera board
Topic: Flashing band across video
Replies: 41
Views: 15826

Re: Flashing band across video (solved)

I had the purple lines. Swapped out my super long 5m power cable for a 1m. The lines are now gone.
by momentum
Sat May 18, 2013 11:11 pm
Forum: Camera board
Topic: Using VLC to stream from the camera - Help needed
Replies: 166
Views: 160084

Re: Using VLC to stream from the camera - Help needed

Update: I switched to my 512 RPi and it worked instantly. Something is foul with my 256. Update 2: I switched my 5m power cable with a short 1m power cable and it now works fine on both the 512 and 256 RPi. I still have the "Packet with too strange dts ... " It streams fine local and external. I do ...
by momentum
Sat May 18, 2013 9:03 pm
Forum: Camera board
Topic: Using VLC to stream from the camera - Help needed
Replies: 166
Views: 160084

Re: Using VLC to stream from the camera - Help needed

Some more clues to what it going on... It seem that when I run the command to start streaming it kills my lan and USB ports on the RPi until I reboot it. This is why I was seeing it die in Moba and Putty. This is obviously why its not streaming also... Anyone else having this problem? Going to try t...
by momentum
Sat May 18, 2013 8:00 pm
Forum: Camera board
Topic: Using VLC to stream from the camera - Help needed
Replies: 166
Views: 160084

Re: Using VLC to stream from the camera - Help needed

I can't seem to get any streaming to work from my RPi. NC fills the buffer then bombs out. VLC says its casting over HTTP but I can't see the streams. I can however see the streams listed above. Maybe a dumb question, when my RPi is on the same network as my PC do I use the Public IP of my Internet ...

Go to advanced search