Go to advanced search

by Sryously
Thu Sep 26, 2019 6:45 am
Forum: Camera board
Topic: RPi Cam Web Interface
Replies: 5070
Views: 1346553

Re: RPi Cam Web Interface

I ran the debug.sh the other day but I don't see it telling me anything useful and nothing seems to happen after it shows "Starting command loop" pi@raspberrypi:~/RPi_Cam_Web_Interface $ bash ./debug.sh start monitoring for pid: 1662 {2019/09/26 02:19:20} start monitoring for pid: 1662 RaspiMJPEG V...
by Sryously
Thu Sep 26, 2019 1:21 am
Forum: Camera board
Topic: RPi Cam Web Interface
Replies: 5070
Views: 1346553

Re: RPi Cam Web Interface

I don't have another Pi or camera to try so I tried the different servers without luck. NGINX wouldn't start, giving me this error: nginx: [emerg] open() "/etc/nginx/sites-enabled/default" failed (2: No such file or directory) in /etc/nginx/nginx.conf:62 I tried lighttpd and the server worked, logg...
by Sryously
Wed Sep 25, 2019 11:29 pm
Forum: Camera board
Topic: RPi Cam Web Interface
Replies: 5070
Views: 1346553

Re: RPi Cam Web Interface

I don't have another Pi or camera to try so I tried the different servers without luck. NGINX wouldn't start, giving me this error: nginx: [emerg] open() "/etc/nginx/sites-enabled/default" failed (2: No such file or directory) in /etc/nginx/nginx.conf:62 I tried lighttpd and the server worked, logge...
by Sryously
Tue Sep 24, 2019 4:42 pm
Forum: Camera board
Topic: RPi Cam Web Interface
Replies: 5070
Views: 1346553

Re: RPi Cam Web Interface

I mentioned I had tried MotionEye before, the address ended with /admin/ instead of /html/ but both still work? I don't know anything about MotionEye, but I wouldn't try to install both on the same system. Edit: Forget I mentioned traces of MotionEye seeming to be left over after 3 formats, Not sur...
by Sryously
Tue Sep 24, 2019 2:44 pm
Forum: Camera board
Topic: RPi Cam Web Interface
Replies: 5070
Views: 1346553

Re: RPi Cam Web Interface

Make sure the camera connection is solid. Take the cable out, maybe clean the contacts with isopropyl acohol, and re-insert. Do the same on the camera end if your camera allows. Make sure the cable is in the right way, make sure the connector locks, and make sure there isn't any stress on the cable...
by Sryously
Tue Sep 24, 2019 5:52 am
Forum: Camera board
Topic: RPi Cam Web Interface
Replies: 5070
Views: 1346553

Re: RPi Cam Web Interface

I'm having trouble with RPI Cam Web Interface on a Raspberry Pi Zero W, it's locking up or something, and it seems to happen only once I've opened up the camera. Make sure the camera connection is solid. Take the cable out, maybe clean the contacts with isopropyl acohol, and re-insert. Do the same ...
by Sryously
Tue Sep 24, 2019 2:06 am
Forum: Camera board
Topic: RPi Cam Web Interface
Replies: 5070
Views: 1346553

Re: RPi Cam Web Interface

I'm having trouble with RPI Cam Web Interface on a Raspberry Pi Zero W, it's locking up or something, and it seems to happen only once I've opened up the camera. Following the instructions I installed Raspbian Buster Lite using belenaEtcher, and here is maybe the first problem? Once it finishes ther...

Go to advanced search