Go to advanced search

by Lookslikerain75
Mon Nov 11, 2019 8:46 pm
Forum: Python
Topic: GUIZERO Button waits for process called to finish
Replies: 2
Views: 49

GUIZERO Button waits for process called to finish

I am calling a subprocess.run from a pushbutton, the issue I have is the button remains pressed down whilst the entire subprocess runs (10-15 seconds. I need the button to run the process but still let other processes run and not lock the entire window, so that the contents of a log file can update ...
by Lookslikerain75
Fri Oct 11, 2019 12:54 pm
Forum: Python
Topic: GUIZERO - input_box = TextBox
Replies: 4
Views: 580

Re: GUIZERO - input_box = TextBox

I have just changed the coed to open the log file in leafpad instead. but may come back to this another time
by Lookslikerain75
Fri Oct 11, 2019 9:36 am
Forum: Python
Topic: GUIZERO - input_box = TextBox
Replies: 4
Views: 580

GUIZERO - input_box = TextBox

I setup an input_box = textbox (example below) in three actions if a button is pressed a command runs and a log file is created then used as the contents of the textbox. If the second button is pressed a different log becomes the content of the text box. unless i am going mad this was working. the s...
by Lookslikerain75
Sun Aug 18, 2019 9:27 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: PI4 odd core frequency showing
Replies: 2
Views: 166

Re: PI4 odd core frequency showing

That could be it, i switched to 2560 x 1080 a few days ago. Previously was running at a lower resolution, also refresh rate is 75mhz.

So its like a mini auto overclock when high resolutions used?
by Lookslikerain75
Sun Aug 18, 2019 1:19 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: PI4 odd core frequency showing
Replies: 2
Views: 166

PI4 odd core frequency showing

Not specifically an issue i just do not understand why but the core frequency is has started showing as 550mhz, I have applied no overclock and as far as i can tell i am using the stock config.txt. Is there any other config that would cause the GPU to show over 500Mhz? Everything is working and temp...
by Lookslikerain75
Fri Aug 16, 2019 5:43 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Pi4 XFCE install not working
Replies: 2
Views: 414

Pi4 XFCE install not working

I wanted to try an alternative desktop to the standard raspbian buster desktop. I have tried a number of different instructions for installing xfce4 and lightdm. They both seem to install fine no error as per various instructions i found. However there is no change to the system, i reboot and get th...
by Lookslikerain75
Wed Jul 17, 2019 6:34 pm
Forum: Raspbian
Topic: STICKY: Raspbian 'Buster' 2019-06-20 / 07-10
Replies: 134
Views: 35714

Re: Raspbian 'Buster' 2019-06-20 / 07-10

I have the same issue version number does not match. Also not sure if it is related I am seeing some very inconsistent internet speeds. Never gets over 50mbps on Gigabit or wifi 5ghz. Eth0 shows connected at gigabit and router shows a gigabit connection to the PI. I have tried a few internet speed t...

Go to advanced search