Go to advanced search

by hwintjen
Wed Jun 12, 2013 8:22 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: SD Card Corruption
Replies: 36
Views: 24771

Re: SD Card Corruption

Hi All. I have had several SD corruptions in the past also. I own 3 RPIs and tried many SD cards. My current impression is that it is more related to the RPI itself that to the power supply / SD card, since i got a SD Card 16GB Sandisk worked in one RPI (512MB) for months without any SD card trouble...
by hwintjen
Wed May 22, 2013 8:26 am
Forum: Automation, sensing and robotics
Topic: ROS (Robot Operating System) on RPi
Replies: 124
Views: 44056

Re: ROS (Robot Operating System) on RPi

Did you try
> sudo apt-get install libgtest-dev
?

Regards

Hauke
by hwintjen
Thu Jan 31, 2013 2:13 pm
Forum: Automation, sensing and robotics
Topic: Kinect - Would it ever work with a Raspberry Pi?
Replies: 117
Views: 75255

Re: Kinect - Would it ever work with a Raspberry Pi?

Hi Sviborg. Great to hear that there is a OpenGLES-OpenNi-Viewer on the way !!! Do you use OpenNi or OpenNi2 for getting the data? I was getting poor performance with Xtion and OpenNi, but acceptable performance with OpenNi2 (15% cpu load, 30FPS for depth image reading without display). See https://...
by hwintjen
Mon Jan 21, 2013 10:26 am
Forum: Automation, sensing and robotics
Topic: ROS (Robot Operating System) on RPi
Replies: 124
Views: 44056

Re: ROS (Robot Operating System) on RPi

Hi Kalectro! Hi Folks! Thanks for the work you had put into this ! This was the same i was actually trying to do (but failed at some point). The far better option instead of building the packages by hand and putting an sd image online whould be to convince someone (debian? raspian? WillowGarage?) to...
by hwintjen
Mon Nov 19, 2012 7:13 am
Forum: Deutsch
Topic: Pi als Empfänger für RTP
Replies: 12
Views: 9533

Re: Pi als Empfänger für RTP

@ianmax: Ja, das sieht so aus wie das was ich auch bei mir gesehen habe.

Pulseaudio emptängt was, die CPU-Last geht hoch, aber zu hören ist nix.
Allerdings kam im syslog die Meldung, das der benutzte ALSA-Treiber wohl buggy wäre.

Vielleicht liegt es ja daran...

Go to advanced search