Go to advanced search

by markchagers
Sat Mar 12, 2016 3:36 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Jessie lite image not working
Replies: 6
Views: 1447

Re: Jessie lite image not working

I therefore assume that either: a: the Jessie-lite image on the website is corrupt or otherwise failing, or b: the instructions for copying it with dd don't work with this kind of image. Jessie Lite (and full fat Jessie) are both fine. I have written cards on Windows and Linux (that also uses dd) w...
by markchagers
Sat Mar 12, 2016 3:00 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Jessie lite image not working
Replies: 6
Views: 1447

Re: Jessie lite image not working

Perhaps I should expand a little on my original post: I had a Pi 2 with a working sd card, but I installed so much stuff on it that I decided to start afresh and since I wanted to install a lean system, I chose the Jessie lite image from the official website (https://downloads.raspberrypi.org/raspbi...
by markchagers
Fri Mar 11, 2016 11:58 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Jessie lite image not working
Replies: 6
Views: 1447

Jessie lite image not working

I tried installing the Jessie lite image (using dd as per the instructions on https://www.raspberrypi.org/documentation/installation/installing-images/README.md) This produced a card that both a Raspi 2 and a brand new raspi 3 wouldn't boot from (no act led light flashing at all). When I reformatted...
by markchagers
Fri Jun 29, 2012 1:15 pm
Forum: Arch
Topic: Time server lost
Replies: 2
Views: 1625

Re: Time server lost

I had the same problem after following this guide:
http://www.raspberrypi.org/phpBB3/viewt ... rch#p79061
I found a solution and have added it into the comments of that article (it's awaiting approval from a moderator).
by markchagers
Fri Jun 29, 2012 1:13 pm
Forum: Beginners
Topic: How-to: Enlightenment Desktop Environment under Arch
Replies: 23
Views: 48192

Re: How-to: Enlightenment Desktop Environment under Arch

This was a great tutorial, however there is one issue: after following this guide I found my clock was set to 1 jan 1970, and no way to set it to the correct date/time. After searching this forum for a solution I found this article: http://www.raspberrypi.org/phpBB3/viewtopic.php?f=53&t=8255 That su...

Go to advanced search