Go to advanced search

by Chanderjeet
Tue Mar 08, 2016 11:50 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Connect Raspi to a Proxy
Replies: 22
Views: 136983

Re: Connect Raspi to a Proxy

I used these steps to get proxy up and running - https://www.raspberrypi.org/forums/viewtopic.php?f=28&t=136554&p=907699#p907699 then I create a blank file named 10proxy under /etc/apt/apt.conf.d and added this line : Acquire::http::Proxy "http://yourproxyaddress:proxyport"; It works like charm !
by Chanderjeet
Wed Feb 17, 2016 8:46 am
Forum: Troubleshooting
Topic: HOW TO - Setup proxy on Raspberry PI using PAC files
Replies: 0
Views: 20981

HOW TO - Setup proxy on Raspberry PI using PAC files

Hi All, This is a "how to" on setting proxy on you Raspberry PI when 1) The proxy uses a PAC file and is something like http://school-proxy.com:8080/proxy.pac 2) Requires you to authenticate with a username and password Now, I followed this : https://www.raspberrypi.org/forums/viewtopic.php?f=28&t=1...
by Chanderjeet
Wed Feb 10, 2016 1:07 pm
Forum: Networking and servers
Topic: Connect to a Windows Domain
Replies: 4
Views: 9006

Re: Connect to a Windows Domain

I tried that link : http://www.digitalllama.net/2013/05/joi ... 0687040509


And this is where I ended up :

viewtopic.php?f=28&t=135677


Please help !
by Chanderjeet
Wed Feb 10, 2016 11:29 am
Forum: Beginners
Topic: Proxy on Raspberry Pi
Replies: 0
Views: 418

Proxy on Raspberry Pi

Hi,

I am connecting to internet and my proxy is like http://proxypac.whatever.com:8080/proxy.pac

On a normal windows machines on the same network, it would ask for domain credentials to continue.

How do I set this on my raspian. I am using the latest pi.


Thanks
Chanderjeet
by Chanderjeet
Tue Feb 09, 2016 3:06 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Raspberry Pi 2 + Windows Domain
Replies: 0
Views: 1403

Raspberry Pi 2 + Windows Domain

Hello, Very new to the Raspberry pi and I have followed this to join my pi to windows AD. http://www.digitalllama.net/2013/05/join-debian-wheezy-to-windows-active.html The computer object for my pi shows up in AD but I cannot login. With my very limited knowledge of linux, I can't tell what\s wrong ...

Go to advanced search