Go to advanced search

by PhillyFromNL
Wed Sep 21, 2016 6:47 pm
Forum: General discussion
Topic: Any suggestion to extract hidden volume? [Solved]
Replies: 8
Views: 1847

Re: Any suggestion to extract hidden volume? [Solved]

Use 7zip, extract img0 and img1 then 7zip on img1 again.
by PhillyFromNL
Mon Aug 08, 2016 7:59 pm
Forum: Automation, sensing and robotics
Topic: always listening in home automation - hotword detection tool
Replies: 17
Views: 13284

Re: always listening in home automation - hotword detection

Very cool project!

Finaly a modern stt engine that works with neural network code on the PI..

Would be nice if the project extents to full language, and would be nice to have local sampler/trainer tools.
by PhillyFromNL
Sat Jun 25, 2016 8:43 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: nmap "WARNING: eth_send of ARP packet" via wlan0
Replies: 19
Views: 5027

Re: nmap "WARNING: eth_send of ARP packet" via wlan0

Did a update/upgrade/dist-upgrade today and nmap seems to work fine again.. ;)
by PhillyFromNL
Sat Jun 04, 2016 12:15 am
Forum: Gaming
Topic: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX
Replies: 591
Views: 163370

Re: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX

I've just found out the latest uae4arm (v0.5) has an issue with the audio (it runs slower when compared to v0.4 for some games - Dyna Blaster for example). Probably due to the new JIT code? The JIT code hasn't been updated lately... I changed some semaphore management in audio part so that we use m...
by PhillyFromNL
Sat May 14, 2016 4:55 pm
Forum: Gaming
Topic: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX
Replies: 591
Views: 163370

Re: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX

I'm a little confused, when you say keyboard fix. Do you mean this attached file now used the ctrl key for the menu? Cheers Cool, thanks for the upload. The JIT2 binary seems to make sysspeed go a little crazy as it now reports 650Mips and 11.23MFlops, Sysinfo now reports 138.5Mips and 7.14MFlops. ...
by PhillyFromNL
Wed May 11, 2016 7:16 pm
Forum: Gaming
Topic: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX
Replies: 591
Views: 163370

Re: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX

Cool, thanks for the upload. The JIT2 binary seems to make sysspeed go a little crazy as it now reports 650Mips and 11.23MFlops, Sysinfo now reports 138.5Mips and 7.14MFlops. The old JIT1 binary reported 80Mips and 10MFLops in sysspeed, and in Sysinfo 85Mips and 6.48 MFlops. Games like AmiQuake and...
by PhillyFromNL
Tue May 10, 2016 8:36 pm
Forum: Gaming
Topic: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX
Replies: 591
Views: 163370

Re: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX

Have you tried sysspeed? It's a better indication of a systems speed than sysinfo. Have you got an updated binary with the JIT2 code I could try? No only had sysinfo on the hdfile, also compiled a sdl version wich is much faster in sysinfo. Here you have a few binary's: https://www.dropbox.com/s/uj...
by PhillyFromNL
Mon May 09, 2016 5:30 pm
Forum: Gaming
Topic: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX
Replies: 591
Views: 163370

Re: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX

i just saw that tomb has a new upstream beta release on the pyra-handheld boards which uses a new jitv2! it should be around 20% faster and more compatible than the previous one, so yay for progress! :) JITv2 is really approximately 20% faster. But information about better compatibility is not corr...
by PhillyFromNL
Fri May 06, 2016 7:28 pm
Forum: Gaming
Topic: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX
Replies: 591
Views: 163370

Re: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX

i just saw that tomb has a new upstream beta release on the pyra-handheld boards which uses a new jitv2! it should be around 20% faster and more compatible than the previous one, so yay for progress! :) JITv2 is really approximately 20% faster. But information about better compatibility is not corr...
by PhillyFromNL
Sat Apr 23, 2016 10:53 pm
Forum: Gaming
Topic: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX
Replies: 591
Views: 163370

Re: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX

Hi, Thanks for working on this. I have just been trying it. It seems to lock up when trying to run a Hardfile. Maybe its me? Also the 'menu' key is back to CTRL. I thought we were moving to F12. Cheers. Hi Higgy, I test using a hardfile to boot from, so that's weird, i did discover i need to use 's...
by PhillyFromNL
Sat Apr 23, 2016 8:36 pm
Forum: Gaming
Topic: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX
Replies: 591
Views: 163370

Re: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX

Hi, Thanks for working on this. I have just been trying it. It seems to lock up when trying to run a Hardfile. Maybe its me? Also the 'menu' key is back to CTRL. I thought we were moving to F12. Cheers. Hi Higgy, I test using a hardfile to boot from, so that's weird, i did discover i need to use 's...
by PhillyFromNL
Sat Apr 23, 2016 1:18 pm
Forum: Gaming
Topic: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX
Replies: 591
Views: 163370

Re: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX

Introduced in this version Think i found and fixed the issue, new version here: https://www.dropbox.com/s/mpdqb6vy3so4zt9/uae4arm_230416_1446.7z?dl=0 I also add a option to select a 68060 cpu, since i found that there's code for it, but keep in mind that i totally don't know what i'm doing so it mu...
by PhillyFromNL
Thu Apr 21, 2016 11:03 pm
Forum: Gaming
Topic: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX
Replies: 591
Views: 163370

Re: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX

Good man, thanks! One other thing I've noticed, although I could be doing something wrong, but I can't get 4:3 ratio to stick in the config. I can select it, the screen changes to the correct aspect, but saving the config does not seem to remember the change. Upon reloading the config, 4:3 ratio is...
by PhillyFromNL
Thu Apr 21, 2016 2:32 am
Forum: Gaming
Topic: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX
Replies: 591
Views: 163370

Re: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX

Great stuff! But shouldn't there be a p96 800x600 resolution? I can see 640x400, 640x480, 1024x768 and some higher res ones but there's no longer 800x600. I think i found the problem, the 800x600 mode was listed as 800x480 mode in the existing rasp-gfx code, new version here: https://www.dropbox.co...
by PhillyFromNL
Tue Apr 19, 2016 6:58 pm
Forum: Gaming
Topic: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX
Replies: 591
Views: 163370

Re: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX

Will one of the UAE4Arm Pi ports (retroarch or original) soon be updated to the latest UAE4ARM TomB updated UAE4ARM for Pandora Changes: - Disk images in zip files - Support for rp9 - New mousehack code - Picasso96: 8 bit color mode - Max. Z3 mem now 128 MB - Built-in AROS - Bugfix: Press q in a te...
by PhillyFromNL
Tue Apr 19, 2016 4:02 pm
Forum: Gaming
Topic: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX
Replies: 591
Views: 163370

Re: Uae4arm: Amiga emulator with JIT and DispmanX

Will one of the UAE4Arm Pi ports (retroarch or original) soon be updated to the latest UAE4ARM TomB updated UAE4ARM for Pandora Changes: - Disk images in zip files - Support for rp9 - New mousehack code - Picasso96: 8 bit color mode - Max. Z3 mem now 128 MB - Built-in AROS - Bugfix: Press q in a te...
by PhillyFromNL
Wed Mar 30, 2016 9:42 pm
Forum: Beginners
Topic: Text to speech Bash script Help
Replies: 4
Views: 1373

Re: Text to speech Bash script Help

Code: Select all

sudo apt-get install php5-curl
?
by PhillyFromNL
Mon Mar 28, 2016 1:03 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: nmap "WARNING: eth_send of ARP packet" via wlan0
Replies: 19
Views: 5027

Re: nmap "WARNING: eth_send of ARP packet" via wlan0

Same here, and also arp-scan gives the following error:
ERROR: failed to send packet: Invalid argument
by PhillyFromNL
Wed Mar 02, 2016 9:34 pm
Forum: General discussion
Topic: The Raspberry Pi 3 Model B Q&A thread
Replies: 457
Views: 210260

Re: The Raspberry Pi 3 Model B Q&A thread

bcm43438 18.7x the strength of a FM radio transmitter (80 dBm)? :lol: https://en.wikipedia.org/wiki/DBm root@DietPi:~# iwconfig wlan0 IEEE 802.11bgn ESSID:off/any Mode:Managed Access Point: Not-Associated Tx-Power=1496 dBm Retry short limit:7 RTS thr:off Fragment thr:off Encryption key:off Power Ma...
by PhillyFromNL
Sun Feb 14, 2016 10:46 am
Forum: Camera board
Topic: RPi Cam Web Interface
Replies: 5063
Views: 1321590

Re: RPi Cam Web Interface

I tried installing again, with and without a subfolder, but then only the camera shows and all other functionality is broke. When i change to external motion the web resets and the settings are internal again, also the buttons "record video/image/etc"don't react anymore. The final time i used insta...
by PhillyFromNL
Thu Feb 11, 2016 7:48 pm
Forum: Camera board
Topic: RPi Cam Web Interface
Replies: 5063
Views: 1321590

Re: RPi Cam Web Interface

I tried installing again, with and without a subfolder, but then only the camera shows and all other functionality is broke. When i change to external motion the web resets and the settings are internal again, also the buttons "record video/image/etc"don't react anymore. The final time i used insta...
by PhillyFromNL
Wed Feb 10, 2016 8:35 pm
Forum: Camera board
Topic: RPi Cam Web Interface
Replies: 5063
Views: 1321590

Re: RPi Cam Web Interface

On Wheezy this software worked out of the box for me. Now i use jessie and i can't get it to install correctly anymore. Tried both install methods and read a lot online and tried a lot of stuff but still i have some problems. I do get a video preview now, i can only access it by http://localhost/in...
by PhillyFromNL
Sat Feb 06, 2016 11:50 am
Forum: Camera board
Topic: RPi Cam Web Interface
Replies: 5063
Views: 1321590

Re: RPi Cam Web Interface

On Wheezy this software worked out of the box for me. Now i use jessie and i can't get it to install correctly anymore. Tried both install methods and read a lot online and tried a lot of stuff but still i have some problems. I do get a video preview now, i can only access it by http://localhost/ind...
by PhillyFromNL
Thu Apr 30, 2015 3:03 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Raspberry PI 2 B and LIRC
Replies: 0
Views: 304

Raspberry PI 2 B and LIRC

Hi there, First of all I'm a noob electrician. When i started with LIRC i had a IR Led without any transistor or any resistors and it worked fine. Then i added a PNP transistor and two resistors and my IR Led seemed to always light up, BUT irsend DID work and my TV responded. A few days ago i instal...

Go to advanced search