Go to advanced search

by zaadstra
Sun Aug 20, 2017 2:58 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: (UPDATE) Drivers for TL-WN725N V2 - 3.6.11+ -> 4.xx.xx+
Replies: 1402
Views: 1323630

Re: (UPDATE) Drivers for TL-WN725N V2 - 3.6.11+ -> 4.xx.xx+

Hello MrEngman, I am on 4.9.43+ #1026 now. I had the same issues with Raspbian Jessie with PIXEL v4.9 2017-07-05 and Raspbian Stretch with desktop 4.9 2017-08-16, both used the Lite images without desktop. So I'm not sure if Stretch is the only baddie here. I sudo rpi-updated to the latest and used ...
by zaadstra
Sat Aug 19, 2017 11:26 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: (UPDATE) Drivers for TL-WN725N V2 - 3.6.11+ -> 4.xx.xx+
Replies: 1402
Views: 1323630

Re: (UPDATE) Drivers for TL-WN725N V2 - 3.6.11+ -> 4.xx.xx+

Hi, can't get the TL-WN725v2 (8188eu) working on latest 2017-08-16-raspbian-stretch-lite image. Experimenting all day. Latest steps are: I put " install-wifi " in place. Running with -c rpi-update suggested a new firmware kernel revision = 4.9.43+ kernel build = #1026, so ran rpi-update. Then the in...
by zaadstra
Thu Aug 17, 2017 8:11 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: wpa_supplicant.conf not being moved from /boot
Replies: 29
Views: 15312

Re: wpa_supplicant.conf not being moved from /boot

Just tested the Lite version of Raspbian Jessie v4.9 2017-07-05 and shiny new Raspbian Stretch 4.9 2017-08-16.

Both are NOT working....... Bummer.
by zaadstra
Wed Feb 04, 2015 10:36 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Volume was not properly unmounted ...
Replies: 46
Views: 116981

Re: Volume was not properly unmounted ...

The code from rpdom works, although with a few minor changes: sudo apt-get install dosfstools (which only needs to be done once, dosfstools_3.0.13-1+rpi1_armhf.deb is installed) Then: sudo umount /boot sudo fsck -V /dev/mmcblk0p1 (reply to any messages - it usually says Leaving file system unchanged...

Go to advanced search